Binære optioner

Hvad er en binær option? En binær option er noget der vinder mere og mere frem. Det er i bund og grund en slags lotteri, dog med noget bedre ods end hos Lotto forhandleren. Allerede når du køber din option, så er din gevinst lagt fast. Eller, hvad du eventuelt ville komme til at tjene. For der er jo også den mulighed, at du taber det hele.

Du kan vælge at satse på rød eller sort, så at sige.  Hvis du nu har sat 100 kr. på at den amerikanske dollar stiger, jamen hvis den så stiger – Så får du måske udbetalt 150 dollar, men hvis den falder – Tja, så er din indbetaling tabt.

Deraf kommer navnet binære optioner – Et binært tal består af bits, der kan være enten nul eller et. De går nogle gange også under navnet digitale optioner, eller alt-eller-intet-optioner.

Hvad kan man handle med?

Der er fire store markeder for disse optioner

  • Aktier
  • Valuta
  • Råvarer
  • Indekser

Du kan også spille på et tab, ikke bare at markedet stiger. Det gode ved denne form for handel er, at du selv bestemmer hvor meget du vil satse. Desuden løber en binær option typisk meget kort, og du får derfor din gevinst hjem hurtigere, end hvis du havde handlet med almindelige optioner.

Det hele starter med, at du vælger et aktiv der skal handles, det kunne være Nasdaq indexet, og så løbetiden, det kunne være fem dage. Dernæst investeringens beløb, for eksempel 1000 kr. Når de fem dage er gået, så vil det afsløres om Nasdaq indexet nu er steget, eller faldet. Hvis du satsede på at det ville stige, og det efter de fem dage er steget – Så får du dine penge retur. Hvis det derimod var faldet, så havde det du tabt alle dine penge.

Klik her, for at prøve at handle med binære optioner.

Se også

Find de bedste deals online

Kan du godt lide at spare en masse penge? Det er naturligvis et tåbeligt spørgsmål, …