Brændekløvere

Foråret nærmer sig snart, og så er det tid til at komme i haven, og få gjort sit havearbejde. Vinteren har heldigvis ikke været så hård i år, men derfor skal der alligevel nok fyldes op, i de mere eller mindre tomme brændestakke. Så er spørgsmålet bare, vil du stå ligesom sidste år, og svinge øksen i den varme sommer i dårlige arbejdsstillinger som medfører ondt i ryggen og armene? Eller vil du hellere sidde i skyggen og slappe af?

 
Jeg ved godt hvad jeg foretrækker. Så derfor har jeg investeret i en brændekløver i år, helt specifikt har jeg købt en Texas Split 600H. Det jeg syntes godt om ved denne brændekløver er, at der fulgte et par ben med, så den kommer op i en ordentlig arbejdshøjde. Hvis så bare jeg kunne løse problemet, med at brændet til at starte med ligger på jorden, så ville alt være helt i orden. Næste projekt må helt klart være en anordning der også stabler brændet. Tror bare desværre at det ikke kan lade sig gøre i samme grad.

 
Men min lille investering betyder, at jeg i stedet for at stå og svede, bare kan sætte brændeknuden op, og så se på hvordan den bliver kløvet perfekt næsten hver gang.
Det tager ikke lang tid at kløve brændet på denne måde, og dermed har jeg mere tid til at sidde i skyggen.

 
Jeg fandt min brændekløver inde på hjemmesiden http://www.braendekloevere.dk/, en side jeg absolut godt kan anbefale til alle andre, da man her kan finde brændekløvere i alle tænkelige versioner, og i et hvert prisleje, så der er noget til enhver pengepung. Der er både de mindre og mere ”normale”  maskiner, til de store avancerede, der næsten gør hele arbejdet for en.  Så står du og skal købe en brændekløver, eller kunne du bare godt tænke dig at se det store udvalg, så er det helt sikkert stedet for dig.

Se også

Find de bedste deals online

Kan du godt lide at spare en masse penge? Det er naturligvis et tåbeligt spørgsmål, …