Det bedste sexlegetøj til mænd

De fleste steder har de fokus på sexlegetøj til kvinder, men nu har mænd fået deres helt eget sted, hvor de kan læse om de forskellige onani produkter der findes på markedet, de kan finde de billigste priser på produkterne og så kan de læse artikler der henvender sig til både dem – og deres partner. Onaniprodukter.dk er det nye website som har valgt at have fokus på mænd.
Mænd er en overset gruppe, når det gælder sexlegetøj. Det ville jeg gøre noget ved, da det er meget få danske sites, som har relevante og gode artikler der henvender sig til mænd. Så jeg har givet dem deres helt eget lille univers, hvor de kan finde de rette produkter, læse om dem og derefter finde den billigste pris”. Udtaler skaberen af sitet.

Sexlegetøj til ham

Der  er faktisk utrolig meget og lækkert sexlegetøj til mænd, alt fra Fleshlights, Tenga æg, Sex  dukker, Fuck me Silly, kunstige fisser, strokers og meget andet.
Men udover at kunne læse om de forskellige produkter og se hvor man køber dem billigst, så kan man i artikel arkivet finde spændende onani guides, opskrifter på hjemmelavet sexlegetøj, inspiration til onanerings metoder og en helt masse andre ting, som gør, at man som mand, føler sig hjemme og for en gangs skyld oplever, at der er fokus på den mandelige seksualitet.

Bliv klog på mænd

Men selvom sitet er henvendt til mænd, så kan man som kvinde stadig få en masse ud af at besøge sitet, især hvis man er i et forhold, og bare vil blive lidt klog på mænd, og hvorfor de opfører sig som de gør – engang imellem.  Der er også artikler der netop henvender sig til partnere til mænd, og som giver en masse gode ideer til hvilken gave man skal give ham, eller hvordan man får ham til at være en trofast og hengiven resten af livet.
Så uanset om du er mand, eller partner til en mand, så tag et kig på onaniprodukter.dk

Se også

test af sexlegetøj

Hjælp til købere: Test af Sexlegetøj

Nu er der hjælp at hente, til dem der står og skal købe sexlegetøj. Sexbloggeren …