Erotiske noveller

Året 2013 var året, hvor erotiske noveller for alvor slog igennem i Danmark. Ikke siden de glade 80’ere, hvor Rapport med deres “De grå sider”, dominerede markedet for erotisk læsning, har det været så populært. Det skyldes udelukkende E.L. James noveller – Fifty Shades of Grey, som i den grad buldrede ind på natbordet i soveværelserne. Det blev helt main stream at læse dampende hot, erotisk litteratur. Det endda om et emne, som mange førhen betragtede som værende lidt tabu belagt, nemlig BDSM.

Det blev faktisk helt okay, at alle stort set læste Fifty Shades. Du kunne finde bøgerne liggende på pigeværelserne, og din bedstemors natbord. Ja, selv manden læste i dem, og måske endda også lod sig inspirere.

Men der er heldigvis meget litteratur på nettet i den genrer, men mange af de store sites, er begyndt at tage betaling for deres noveller, og typisk er de samme noveller postet flere steder. Det er ikke altid optimalt, så vi kigger her lidt på hvilke andre alternativer der er.

Swingerklubben.dk – har en lille, men unik samling af noveller. De fleste af dem er skrevet selv, af de brugere der er på sitet.

Behov.dk – Har mange noveller, og er også ganske gratis at bruge.

gratis-erotiske-noveller.dk – Også et godt site med masser af noveller, og ganske gratis at bruge.

Men pas på når i surfer rundt derude – Der er mange sites med mere eller mindre lyssky indhold, hvor der popper reklamer op til højre og venstre.

Der er selvfølgelig mange andre derude, men nogle af de bedste er altså de lidt mindre, hvor man ofte kan finde de lidt mere personlige beretninger.

Se også

Gratis sexnoveller – Lidt at læse!

Nyder du ind imellem at læse en fræk novelle, så kig med her. Vi har …