Find alle de sjove jokes online

Der er kommet et nyt site, hvor alle danske og norske jokes vil blive samlet. Siden hedder Joke.guru, og den kommer til at indeholde jokes der er inddelt i forskellige kategorier. Her finder du en masse sjove memes, far jokes, alle børnene jokes og mange andre.

Bag siden står Jonas som en gammel kending indenfor online branchen, hvor han i 2013 vandt affiliate DM med en prissammenligningsside. De sidste mange år har han drevet webshops indenfor legetøj, og hjulpet nogle af Danmarks største virksomheder med SEO. Nu har han så kastet sin kærlighed på vittigheder på både dansk og norsk.

Tanken bagved siden er, at den også skal udgives på svensk, tysk, engelsk og mange flere sprog. Men ting tager tid, og Rom blev ikke bygget på en dag. Så indtil videre, så er det den danske og norske sektion der er kommet op at køre. Men der er ingen tvivl om, at der er fokus på at få siden bredt ud til mange flere lande.

Herhjemme er siden i konkurrence med en masse gamle sider, men i Norge er der faktisk ikke den store konkurrence, så det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå der.

Se også

Få din Leo Vegas bonuskode her

Elsker du spil, og kan du lide når der er lidt spænding om resultatet, så …