Frækt lingeri

Frækt lingeri og frækt undertøj bliver mere og mere populært. Især mænd oppe i årene elsker frækt undertøj. Det er især g-strengen der er blevet populær de senere år, men også en trusse som hipsteren er kommet meget frem.

I følge en undersøgelse lavet af glamour.com, så er blonde g-strengen nummer et på listen.

blonde g-strengs trusseDenne frække g-streng er ofte at finde i kvindernes skuffer, og gerne i flere farver. På den måde har de en at vælge imellem, og en der kan afspejle deres humør og gøremål den dag. Hvis du leder efter et udvalg af frække g-strenge, så kan du med fordel se en liste over frækt undertøj her.

Men ud over de forhandlere der er på siden, så finder du også butikker som Butikki, der har et stort udvalg i de frække sager.

Men også butikker som Kvinde-univers har et stort udvalg.

Nummer to på listen over populære modeller er iøvrigt hipster trussen med lav talje.

Hipster trusse med lav talje

En vigtig ting når du skal købe trusser er, at du sørger for at de er komfortable at have på. Der er ikke noget værre, end et par trusser der sidder og gnaver, alle de forkerte steder. Så mit råd er, at hellere bruge lidt flere penge, og så få noget kvalitet der holder, og som ikke gnaver de forkerte steder. Billige blonder for eksempel, de har det med at være meget stive i det, og det er ikke ret behageligt i længden. Så hellere et par af de lidt dyrere – Med mindre du har planlagt at de skal flås i stykker senere på aftenen.

Du kan, sagtens købe flere trusser i samme model og mærke, især hvis du har fundet nogle der rent faktisk er gode at gå i, og som du syntes er pæne. fashion-2014-11-03-clo-plain-black-mesh-thong-main

Efter hipsteren, så kommer den helt klassiske g-streng ind som nummer tre på listen over populære trusser. Den klassiske g-streng foretrækkes af mange piger, da man ikke kan se trusse kanten, hvis man går med stramme bukser.

Hvis du er ude efter de lidt mere vovede trusser, så er der også nogle bundløse trusser. De fås i mange udgaver, men fælles for dem alle er, at de er åbne i skridtet, så der er lige til at komme til. Nogle af dem er dog “pyntet” med perler lige der. Om perlerne har en stimulerende effekt, det har jeg endnu ikke prøvet. Men det lader jeg være op til nogle af jer at finde ud af. Du kan se et stort udvalg af bundløse trusser her.