Guiden til havefliser

Når man skal i gang med at ordne sin have, og have styr på det store havearbejde, så fokusere mange på, hvilke blomster og buske de skal have i haven. Men en af de vigtigste ting man skal træffe valg omkring, er hvilket slags havefliser man skal vælge, og hvordan de skal placeres. Blomster er jo lette at udskifte, men havefliser, det er tit nogle man har liggende i mange år, så der er god grund til at tænke sig godt om, før man begynder sit arbejde. Der findes mange forskellige slags havefliser, i mange forskellige nuancer. Udover det, så er der utallige måder man kan placere dem på i haven, så det er kun ens fantasi der sætter grænsen.

 
Men før man går i gang med at vælge sine havefliser, så er det en god ide, at gøre op med sig selv, hvad de skal bruges til. Er det fliser til en terresse? Eller er det fliser der skal bruges som et trendy design element, som får haven til at fremstå smukkere?

 
Man kan vælge de almindelige firkantede havefliser, der alle er lige store. Eller hvad med at vælge havefliser i forskellige størrelser så det ligner et mosaik billede? Man kan også vælge at have forskellige farver fliser, som f.eks. sort og hvide, hvilket får det til at ligne et skakbræt. Ja mulighederne er mange.

 
Havefliser kan også bruges til at lave små stier gennem haven og de forskellige blomsterbed. Eller hvad med at bruge fliserne som indramning af en bålplads?

 
Der findes som nævnt flere forskellige slags fliser, f.eks er der soldaterfliser der er rigtig god til gangarealer. Eller hvad med havefliser i skiferpræg der har en tendens til at have forskellige farvetoner i sig.Der er også muligheden for at vælge trædefliser. Der har en utrolig flot prægning. Uanset hvad du er til, om du har en stor eller lille have, så er der helt sikkert fliser og muligheder, der passer perfekt til dig.
Læs mere om havefliser og brug her

Se også

Find de bedste deals online

Kan du godt lide at spare en masse penge? Det er naturligvis et tåbeligt spørgsmål, …