Hjemmelavet babymad, når kun det bedste er godt nok

Alle børn, kommer til det punkt, hvor modermælken ikke længere er nok, og hvor mere mættende mad bliver en nødvendighed. Mange vælger at købe supermarkeds færdig produkter, men heldigvis er der flere og flere som vælger at lave hjemmelavet babymad til deres børn.

Hjemmelavet babymad

min-babymad.dk finder man alt hvad man skal bruge af informationer, for  at lave mad til småbørn. Det at lave børnemad, er modsat hvad mange tror, nemlig slet ikke så svært, og er faktisk hurtigt at lave. Men vigtigst af alt, så det lækker mad man giver sine børn, og man ved præcist hvad der er i, når man selv laver maden. Uanset hvor gammelt ens barn er, så er der babymad opskrifter der passer til ens behov. Opskrifterne er delt op i kategorier som ”Babymad 4 måneder” ”Babymad 6 måneder” m.m. Foruden at det er sundt og lækkert, så sparer man faktisk også rigtig mange penge, hvis man laver hjemmelavet babymad.

Mit barn er kræsen

Mange forældre oplever at deres barn på tidspunkter er kræsen, og selvom de fleste prøver med både tvang eller lokkemidler, så kan det være utrolig svært, at finde ud af hvordan man takler et kræsent barn. Men dette er der også råd for. På min-babymad.dk finder man ikke bare lækre opskrifter og ideer, men der er også gode artikler omkring kræsenhed. Så man kan få selv det mest kræsen, eller stædige barn til at spise med velbehag.

Sunde madpakker

Når ens børn bliver lidt ældre, og man skal til at lave madpakker enten til børnehaven eller skolen, så kan det være svært at finde på nye ting man kan putte i madkassen. Men hjælpen er der nu, for her finder man spændende madpakke ideer, til en sund madpakke, eller måske bare sund snack. Og sunde snacks opskrifter er der også masser af. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at lave tingene selv. Især ikke når det er så nemt som det er, og kan spare en mange penge.
Læs mere på Min-babymad.dk

Se også

Opskrifter i massevis – Især på dem om sovs

Nogle opskriftsider er lavet af amatører, og det bærer både deres design, og ikke mindst …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.