Investering i en Gaming Stol

Der er mange som mener, at det er spild af penge at bruge penge på en god Gaming stol, i denne artikel vil jeg prøve at forklarer forskellen mellem en stol fra Jysk / IKEA i det billige prisleje, kontra en god gamer stol.

Skum i stolene

Tror vist vi alle har prøvet at have en ”læder” stol fra Jysk eller Ikea, som vi har brugt i utrolig mange timer, hvor man til sidst føler at man sidder på en træplade og det dejlige skum som engang var der, er nu helt udslidt eller simpelthen bare blevet ødelagt.

Dette oplever man simpelthen bare ikke i en dyrere stol. Jeg har nu haft min AkRacing Stol i knap 2 år og man kan stadigvæk ikke mærke, at jeg direkte har siddet i den i ufattelig mange timer.

Jeg er slet ikke i tvivl om at det kommer en dag, da intet holder for evigt, men der er ingen tvivl om at når du betaler det ekstra, så bliver din sidde komfort / skummet der også lige det længere.

Komfort – Du skal handle, før at det er for sent

Du skal sidde godt i din stol. Sådan er det bare. Jeg har ikke tal på, hvor mange som jeg har snakket med som har haft ondt i ryggen på grund af deres kontorstol, men som har slået det væk med sætninger såsom:

  • ”Det må man jo forvente”,
  • ”Sådan er det bare”.

Hvis du sidder ubehageligt, så skal du handle på det – Færdig basta. Der er ingen diskussion. Jeg har selv været en af nej-sigerne, og troede at det hørte til det med at sidde foran computeren i mange timer. Men efter jeg selv har gjort min investering, så er jeg slet ikke i tvivl. Min hovedpine forsvandt efter jeg skiftede stolen ud, en hovedpine som ellers altid har haft fulgt mig i alt den tid jeg kan huske, hvis jeg sad lidt længere tid ad gangen foran computeren.

Udseende

En gaming stol ser bare sejere ud – Sådan er det. Mange Gaming stole er lavet efter inspiration af Racer sæder, hvilket vil sige, at hvis du investere i en gamer stol, så får du dit eget racer sæde på kontoret.

Skal dog også sige, at en Gaming stol måske ikke lige passer ind i et almindeligt kontormiljø, men foran din computer i hjemmet, hvor du har dit eget sted – Der passer den perfekt!

Stof eller læder

Det er lidt med smag og behag, om man ønsker stof eller læder, begge har gode fordele.

Læder

  • Nem at rengøre.
  • Sværere at slide op.

Stof

  • Ånder mere.
  • Bliver ikke ligeså hurtig varm.

Der er fordele og ulemper ved begge. I princippet handler det primært om hvad man er mest til.

Se også

Wearables – Den nye epidemi er over os

Wearables – Et ord som stort set ikke var kendt for fem år siden, men …