Kan du lide sovs?

Er du ligesom jeg, og elsker bare stadig en god kartoffel, som man bare moser helt flad, for at den netop skal kunne suge bare et par dråber mere, af den dyrebare sovs? Så er opskriftssiden www.min-sovs.dk noget for dig.

Dette er siden der har specialiseret sig i, at lave opskrifter på sovs, eller retter hvor sovsen er det bærende element. Du kan også finde opskrifter på tilbehør, der går godt med en god sovs. Så om du er til rødvinssovs, persillesovs, eller måske et godt hvidløgsbrød, så er jeg sikker på, at du kan finde en god opskrift på siden.

Siden er overskueligt inddelt i kategorier, så du nemt kan finde enten en middagsret, dessert, eller tilbehør til din middag.

Sovsens 112

Her finder du hjælp til hvad du skal gøre, hvis din sovs er klumpet, melet, skilt, eller måske for sur eller salt. Med andre ord, her kan du læse hvad der skal til, for at redde din sovs hvis uheldet er ude.

Alt om sovsen

Her finder du råd til forskellige former for jævning, fonder, urter og krydderier, samt lidt historie omkring sovs. Med andre ord, rundt om sovsen, med forskellig viden på tværs.

Herremiddag

I blogsektionen finder du råd til hvordan du bedst steger en bøf, men også en god beskrivelse af maden til en rigtig herremiddag. Du kan prøve kræfter med drengenes helstegte mørbrad, hjemmelavede hvidløgsflutes, og ikke mindst chokolade fondant. Lækkert set det i hvert fald ud.

Det bedste af det hele, ved at læse artiklen om herremiddag er, at de to herrer der stod i køkkenet den dag, de er til at leje, hvis du skal holde for eksempel en pigeaften.

Se også

Opskrifter i massevis – Især på dem om sovs

Nogle opskriftsider er lavet af amatører, og det bærer både deres design, og ikke mindst …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.