Læs mere om plastkirurgi her

Der var mange medier og eksperter der troede at plastikkirurgi, var en trend der hurtigt ville gå over igen, men som tiden er gået, har man måtte konstatere, at plastikkirurgi er noget der er kommet for at blive, og trenden for hvilke indgreb der blev foretaget, har ændret sig noget.

 
Først var det kvinderne der tog plastikkirugien til sig, ved at få lavet nye bryster, få fjernet rynker, få foretaget fedtsugninger og rettet næser. Men så kom mændene også på banen, og pludselig har man set et stort boom, når det gælder mænd og plastikkirugi. Ligesom kvinderne ønsker mændene, at få fjernet rynker og få foretaget fedtsugninger.

 
Både kvinder og mænd har I følge flere undersøgelser, taget plastikkirugien til sig, fordi de godt vil se yngre ud, og have det bedre med sig selv, og det kan man jo ikke klandre dem for. For hvis man har ønsket og muligheden, hvorfor så ikke gøre noget ved sig selv, som kan medføre at man få det langt bedre med at se sig selv I spejlet?

 
Det sidste nye indenfor plastikkirurgien er det som de I USA kalder “Mommy Makeovers”, det er så småt ved at få sit tag her i Danmark, og handler kort fortalt om, at kvinder der har fået børn, får plastikkirurgi I form af brystløft, da brysterne efter amning jo har en tendens til at hænge noget. Udover dette, så er det også fjernelsen af mor-maven, som de fleste kvinder med børn kender til. Den lille top mave som man føler man ikke kan blive fri for, og som hurtigt efter ens fødsel, kan ses på ens krop.

 
Flere af de kvinder der er blevet spurgt omkring dette nye fænomen, har udtalt, at de elsker deres nye mor status, men de var kede af, at deres krop havde ændret sig så meget. Derfor ville de gøre noget ved det, så de stadig kunne have den stramme flotte krop, selvom de var blevet mødre og ikke havde tiden til at rende i et motions center hver dag. Kunne du godt tænke dig at vide mere? Læs om mulighederne med plastik kirurgi her

Se også

Find de bedste deals online

Kan du godt lide at spare en masse penge? Det er naturligvis et tåbeligt spørgsmål, …