LELO HULA Beads

LELO har gjort det igen! Hvergang firmaet LELO får et nyt sexlegetøjs produkt på markedet, ender det hurtigt på top listen. Hvorfor? Fordi LELO simpelthen har skabt nye højder for smukt og stilrent design, kompineret med lækre funktioner.

For få måneder siden kom deres nye produkt ”HULA Beads” på markedet, som er verdens første trådløse vibrator æg, som ikke bare vibrerer, men som noget nyt, nu også roterere. Og selve formen den har også fået et nyt design, i forhold til de vibrator æg man normalt kender til.

  • Fjernbetjeningen er med den nyeste sensemotion teknologi, og selve Hula beads ”Ægget” er 100% vandtæt.
  • Den er genopladelig, og når den er fuldt opladt, kan den holde i ca. 2 timer, så bare rolig, der skulle være masser af tid til fræk leg.
  • Designet er som altid med LELO’s produkter, så utrolig smukt og stilrent, i flotte farver og faconer, og i et lækkert silikone materiale.

HULA-Beads kan bruges på flere forskellige måder, modsat et normalt æg som kun har en funktion. Og det er netop hvad LELO er kendt for… At tage populære ting, og gøre dem ekstra gode og funktionelle. For man får med HULA beads, faktisk hele to produkter i en. HULA beads er nemlig en blanding af et vibrator æg og de kendte bækkenbundskugler.

Træning af bækkenbund

Som nævnt er HULA beads en blanding mellem et vibrator æg og de kendte bækkenbundskugler. Det specielle ved HULA beads er at den både vibrere og rotere, hvilket giver en bedre bækkenbundstræning. Da man på denne måde får flere forskellige tryk, og derfor træner sin bækkenbund bedre.

HULA Beads fåes i tre lækre farver Lilla, Sort og Turkis, og kunne du tænke dig at læse mere om dette nye lækre stykke sexlegetøj, eller kunne du bare godt tænke dig at finde ud af hvor du køber den billigst henne?

Så tag et kig på onaniprodukter.dk

Du kan også finde Hula Beads her.


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /var/www/pebble-uret.dk/artikelforum.dk/wp-content/plugins/seoworks/seoworks.php on line 381

Se også


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /var/www/pebble-uret.dk/artikelforum.dk/wp-content/plugins/seoworks/seoworks.php on line 381
test af sexlegetøj

Hjælp til købere: Test af Sexlegetøj

Nu er der hjælp at hente, til dem der står og skal købe sexlegetøj. Sexbloggeren …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.