Ny grossist for sexlegetøj tilbyder dropshipping

Der er netop åbnet en ny grossist indenfor markedet for sexlegetøj. Her er tale om en virkelig seriøst konkurrent til de allerede etablerede. Du får her et bag-katalog på omkring 8.000 varenumre, og til billigere priser end du med garanti selv vil kunne forhandle dig frem til.

Sexcompany.dk hedder den nye spiller på markedet for sexlegetøj, der sælger engros. Ud over engros, så tilbyder de også en dropshipping løsning, hvor det eneste du skal fokusere på – Det er at få kunder i din butik, så klarer de forsendelsen, pakningen og alt det andet. Selvfølgelig er dine følgesedler, og meget andet under dit eget navn.

De fører alle de kendte mærker, lige fra LELO, Fifty Shades, Fleshlight, Pipedream, All Black og mange andre. Desuden kommer der løbende nye og spændende varer til. Sexcompany er de eneste der indtil videre fører den spændende Infinit vibrator med tre arme, og tre separate vibrationsmotorer.

En af de ting som Sexcompany kan tilbyde, er blandt andet et stort bagkatalog indenfor sexlegetøj til mænd, kvinder og par. Desuden er de ved at få stort set alt i Latex ind i butikken også.

For at benytte sig af Sexcompany, kræver det at du registrerer dig på siden, og så venter på at du bliver godkendt. Det er en god ide at ringe til firmaet først, for at fortælle om hvem du er, og hvad dine planer er, så du er sikker på, at få den bedst mulige løsning for dig.

 

Se også

test af sexlegetøj

Hjælp til købere: Test af Sexlegetøj

Nu er der hjælp at hente, til dem der står og skal købe sexlegetøj. Sexbloggeren …