Nye gode ting til homosexuelle mænd

For ikke længe siden så en ny webshop med sexlegetøj lyset, idet at ejeren fra Sexshop.dk, startede en ny butik – denne gang en shop direkte rettet mod homoseksuelle.

Navnet er selvfølgelig Gay-shop.dk, og fører meget af det store udvalg som de også gør hos sexshop.dk, men også ting som du ikke få i den traditionelle webshop. Du finder produkter fra Titanmen, Oxballs, Perfect Fit, All Black, Sport Fucker og mange andre.

Her er ingen tabuer, eller sarte kvinder der bestemmer. Her er en butik der retter sig direkte mod dig, og med de produkter som vi ved der bliver efterspurgt i miljøet.

Det næste skridt på vejen bliver ifølge ejeren, at få et datingsite for homosexuelle op at stå. Det andet store dating site for homosexuelle – Boyfriend.dk, lider under et pres for utilfredse brugerne. Igennem lang tid har de følt, at der ikke sker ret meget med sitet. Så planen er, at lancere et helt nyt site, hvor de homosexuelle får helt nye rammer, og hvor de føler sig hjemme. Gay-shop.dk overtog nemlig det gamle site Area69.dk, som var en eksisterende dating platform. Men planen er, at udvide sitet med den funktionalitet som brugerne har efterspurgt på Boyfriend.dk.

Husk at du allerede nu kan kigge ind, og oprette dig som bruger, så du får besked ligeså snart der sker ændringer på siden.

Se også

test af sexlegetøj

Hjælp til købere: Test af Sexlegetøj

Nu er der hjælp at hente, til dem der står og skal købe sexlegetøj. Sexbloggeren …