Olaplex behandling – Hvad er det?

Olaplex behandlinger er det nyeste mode-ord indenfor hårkure. En stjerne som Kim Kardashian bliver betalt store summer på, at promovere forskellige beauty produkter, så når hun endelig siger ja til at lave reklame for det, så er det fordi hun elsker produktet, og det er godt. Her kommer Olaplex ind i billedet.

Hvad er Olaplex?

Lad os få noget på det rene: Olaplex er ikke bare endnu en hårkur, faktisk så benytter de ikke selv ordet hårkur om produktet.

I stedet for, så er det et produkt der går ind og reparerer håret. Når dit hår er ødelagt, så skyldes det blandt andet, at de svovl- og saltforbindelser der er i håret nedbrydes. Det som Olaxplex kan gøre, er at gå ind og genopbygge disse svovl- og saltforbindelser. Det medfører, at håret bliver stærkere, sundere og det bedste af det hele er, at effekten er permanet.

Dit hår vil ikke fremstå blødere, eller mere smidigt som efter en “traditionel” hårkur, men det vil være i langt bedre stand. Så kan du altid supplere med en “almindelig” hårkur.

Olaplex er en tre-dels behandling. De to første kan kun laves i en professionel salon.

Frisørere der tilbyder Olaplax behandlinger:

København:

Haibycapello.dk

Kender du nogle frisører, så giv en kommentar nedenfor, og jeg vil tilføje dem efterhånden.

Det er dog kun ganske få frisører der kan udføre behandlingen.

En Olaplex behandling foregår i tre forskellige stadier:

  1. Olaplex Nummer 1. Bond multiplier – Det kan sagtens bruges alene, som en behandling af dit hår, eller hvis du skal have farvet dit hår. Det kan blandes med blegemiddel, og kommes direkte i håret.
  2. Olaplex Nummer 2. Bond perfector – Det kommes i håret når blegemidlet er skyllet ud. Det skal derefter sidde i 20 minutter, for at give den kemiske proces tid.
  3. Olaplex Nummer 3. Hair Perfector – Det er nu du selv kan lave noget. Det tredje trin er en hjemmebehandling, som du anbefales at bruge en gang om ugen. Påfør det fugtigt hår, og red det igennem og lad det sidde i mindst 10 minutter, og vask så håret som du vil normalt gøre. Du kan også lade det sidde natten over.

Køb Olaplex her>>

Virker en Olaplex behandling?

Som i kan se i videoen overfor, så virker det altså helt efter hensigten. For nogle har det en ganske betydelig effekt, men der er selvfølgelig forskel fra person til person. Men jeg har endnu ikke kendskab til en, hvor det ikke har hjulpet.

Olaplex er helt perfekt til dig der gerne farver dit hår tit. Når du farver dit hår, så er det en kemisk proces hvor du faktisk nedbryder håret. Ved at bruge Olaplex i forbindelse med hårfarvning, eller permanentbehandlinger, så undgår du at håret tager skade. Det betyder, at du oftere kan farve eller permanente dit hår, uden at det bliver tyndt, spaltet og slidt.

 

Hvad koster en Olaplex behandling?

For at få en Olaplex behandling skal du til en salon der udfører den. Der skal du have lavet de to første behandlinger, og det kan koste alt fra 250 kr, og op. Det afhænger af prisen på den enkelte salon. Hvis du alligevel skal have farvet håret, så ryger der en merpris på, hvis du skal have Olaplex med i behandlingen.

Hvis du selv har mod på, at lave hele Olaplex behandlingen derhjemme, så kan du købe den her:

Køb fuld Olaplex behandling >>

 

Se også

Find de bedste deals online

Kan du godt lide at spare en masse penge? Det er naturligvis et tåbeligt spørgsmål, …