Opskrifter i massevis – Især på dem om sovs

Nogle opskriftsider er lavet af amatører, og det bærer både deres design, og ikke mindst funktionalitet præg af. Min-sovs.dk er en side der i den grad formår at fremhæve de positive ting ved opskriften, og deres billeder er lækre.

Du får en side der har fokus på retter med sovs, det kan være alt lige fra gryderetter, til de gode gamle danske klassikere som stegt flæsk med persillesovs, flæskesteg, med du kan også finde opskrifter på selve basen af sovsen, nemlig de forskellige fonder som bruges til at give sovsen smag med. Der er også et udvalg af jævningsmetoder, som er et af fundamenterne for at lave en god sovs. I hvert fald hvis du spørger mig.

Selv om siden omhandler sovse, så kan man også finde andre opskrifter på siden . Det kan være på kage, og man fornemmer hurtigt at personerne bagved siden er ret glad for de søde sager også. Nå ja, behøver vi nævne at der selvfølgelig  også er en hel række af forskellige dessertsovse?

Siden er nem og overskuelig at finde rundt på, og den kan sagtens bruges til at finde en masse god inspiration til hvad man skal have at spise til aftensmad i dag, i morgen og i overmorgen.

Så tag et kig på siden, du vil ikke fortryde det, det gjorde jeg i hvert fald ikke 🙂

Se også

Kan du lide sovs?

Er du ligesom jeg, og elsker bare stadig en god kartoffel, som man bare moser …