Scam mails fra Facebook

Lad nu være med at post med hovedet under armen. Der kører i øjeblikket denne falske besked på Facebook

OBS ! Alle jeres poster kan blive offentliggjort i morgen. Selv de budskaber, som er blevet slettet eller billederne ikke tilladt. Det koster ikke noget for en simpel kopiér og indsæt

Bedre sent end aldrig, er rigtigt. Kanal 13 nyhederne snakkede lige om denne ændring i facebook databeskyttelsespolitik. Jeg giver ikke facebook eller nogen enheder, der er forbundet med facebook-tilladelse til at bruge mine billeder og information, eller stillinger, både fortid og fremtid. Ved denne erklæring, vil jeg give besked til facebook det er strengt forbudt at offentliggøre, kopiere, distribuere eller foretage andre foranstaltninger mod mig, der er baseret på denne profil og / eller dens indhold. Indholdet af denne profil er private og fortrolige oplysninger. Krænkelse af privatlivets fred kan blive straffet af loven (ucc 1-308-1 1 308-103 og rom-statutten).

Bemærk: facebook er nu en offentlig institution. Alle medlemmer er nødt til at skrive en besked som denne. Hvis du vil, kan du kopiere og indsætte denne version. Hvis du ikke offentliggør en erklæring mindst én gang, vil det være taktisk tillader at bruge dine fotos, samt oplysningerne i profilen status opdateringer. Del ikke. Du er nødt til at kopiere og indsætte.. Nu

Beskeden er falsk, hvis der skulle komme en ændring i retningslinierne for brug af Facebook, så ville det aldrig komme i retning af, at du skulle poste noget på din profil. Enhver ting der gør sådan, er falske helt ud til sidste punktum.

Hvis du er bekymret over hvad Facebook bruger dine ting til, så slet din profil, og lad være med at smid noget på nettet. For det er den eneste måde du kan beskytte dig mod, at dine ting kan blive (mis)brugt.

Se også

Find de bedste deals online

Kan du godt lide at spare en masse penge? Det er naturligvis et tåbeligt spørgsmål, …