Skridttællere – Hvad kan de bruges til?

En skridttæller er et smart lille apparat, som kan bruges hvis du gerne vil i bedre form, eller måske bare tabe dig lidt. Skridttælleren, eller pedometeret som det også hedder med et fint latinsk navn, gør ikke noget i sig selv. Det får dig ikke til at tabe dig, eller noget andet. Men det kan være en kæmpe motivationsfaktor, hvis du gerne vil gå noget mere.

Alle kender det, at det er nemmere at komme afsted og ud af døren, hskridttaellervis der står en og venter på en. Skridttælleren er din makker i hverdagen, de sidste nye modeller giver dig en advarsel, hvis du for eksempel har siddet stille for længe. Hvis du har set du har gået 9.500 skridt i dag, ud af de 10.000 som der anbefales, så kan skridttælleren være med til motivere dig til lige at gå de sidste 500. Med andre ord, du har ikke behov for en til at fortælle dig hvad du skal. Det skal skridttælleren nok gøre for dig.

Der er mange modeller på markedet idag, lige fra de enkelte der kun tæller dine skridt, og intet andet, og så til de mere avancerede der både tæller skridt, kalorier, trappetrin, og hvor længe du har dyrket fitness og hvad har vi ikke. De kan desuden ganske nemt, kobles op med både din smartphone, og din computer, så du nemt, hurtigt og enkelt kan holde styr på hvor langt du har gået, eller skal gå. Desuden kan du holde styr på dine fremskridt, så du kan se hvordan din udvikling har været over de sidste uger, eller måneder.

Du kan også downloade en app til din smartphone, men de er ikke altid ret præcise i deres målinger.

Hvis du nu sidder derude og er mere interesseret i at vide mere om hvordan en skridttæller virker, så tag et kig på denne side, der har alle de informationer som du skal bruge. Lige fra tests, anbefalinger med også guides og gode råd til hvordan du kommer igang med at bruge din skridttæller.

Se også

Find de bedste deals online

Kan du godt lide at spare en masse penge? Det er naturligvis et tåbeligt spørgsmål, …