Snydekoder på den fede måde

I takt med at flere og flere har fået smartphones og henter apps i stor stil, så er der kommet flere og flere spil på markedet. Både til tlf – men også til pc. Men engang imellem kan det være svært at komme videre fra en forhindring, eller et Quiz svar. Og så kan det være rart at få lidt hjælp… Der er jo ingen der behøver at vide det. Man kan sidde trygt derhjemme, og finde lige præcist den hjælp man mangler til at fuldføre sit spil – eller den bane man er nået til. Det er da fedt!

GamerGuru.dk er et spille site der henvender sig til folk der spiller diverse spil, både på telefonen, men også på computeren. Her finder man alt fra informationer omkring nye spil, spille anmeldelser, spille guides, tricks og ikke mindst – snydekoder.

Snydekoder

Uanset hvilket spil man spiller, og mangler hjælp eller snyde koder til, så er der her hjælp at hente. For har de ikke allerede snydekoder og hjælp til det spil du mangler til, så skal man bare sende dem en mail, så har man snydekoder indenfor få timer. Det er da en service der vil noget.

Sims 3 snydekoder

League of Legends snyd

Gta snydekoder

Sims 2 snydekoder

Gta iv snydekoder

Snydekoder til Minecraft

Hjælp til Quiz

Hjælp til Hay Day

Subway Surfers snyd

Gæt Postkortet snyd

War Thunder snyd

Snyd til Logo Quiz

Ja listen er lang, og dette er kun et par få af de mange spil, som du kan finde hjælp til.

Konkurrencer

Men udover at skrive spille anmeldelser, give hjælpe guides og snydekoder, så laver de også en masse fede konkurrencer, hvor man kan vinde gavekort, spil og telefon tilhør. Så elsker man at deltage i konkurrencer, så kan det anbefales at holde øje med siden.

Se også

Danmarks Nye Gamer Community

GabbleGaming er Danmarks nye Gamer Community. Vi sørger for at holde alle opdateret med alt …

En kommentar

  1. Thanks for the post. I am that person who plays games both on the phone and also on PC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.