For tidligt fødte børn

De fleste gravide kvinder, kender til den store frygt man engang imellem får, om at man er bange for at føde for tidligt. Og selvom det dog heldigvis kun er de færreste der føder for tidligt, så kan det at få et præmaturt barn, være så alvorligt, hvilket er grunden til at det er en stor frygt, hos kommende forældre.

For tidlig fødsel

Hvis man ender ud i at få en for tidlig fødsel, så kan der selvfølgelig opstå alvorlige problemer, alt efter hvor for tidligt man har født. Man kan også være heldig, at der ikke opstår nogen problemer. Og heldigvis er lægerne nu, så dygtige at det er de færreste for tidlig fødsler som ender ud i yderst alvorlige problemer og konsekvenser.

Føde for tidligt – De hårde følelser

At blive forældre til et barn der er født for tidligt, kan være rigtig hårdt. For ikke nok med at alt ens tid og tanker går med at bekymre sig for sin nyfødte lille engle, så får man også en masse forskellige følelser. Følelser fra glæde, vrede, skuffelse og frustration. Og visse af følelserne kan medføre, at man trækker sig væk fra sin partner, da man begynder at få dårlig samvittighed over de følelser man oplever man føler.

Født for tidligt – Præmatur senfølger

Men selvom  ens lille nyfødte guldklump tager på i vægt, og man kommer hjem fra Neonatal afdelingen. Så er frygten hos mange, at ens barn skal udvikle nogle af de kendte senfølger. Så selvom man er glad for at være blevet forældre… Selvom man er glad for langt om længe at komme hjem og starte sit familieliv, så kan det være svært at slippe alle disse bekymringer, følelser og tanker. Især når det er ting man ikke altid har lyst til at dele med sine venner og familie.

www.praematures.dk

Det er der nu råd for. Praematures.dk er et nyt website og community for forældre til for tidligt fødte børn. Her er der relevante og gode artikler, guides, konkurrencer og et stort forum, hvor man kan dele sine tanker med andre ligesindede personer, som er i samme situation som en selv. Så er du forældre til et præmaturt barn? Så tag et kig på Praematures.dkså behøver du ikke længere at være alene med din bekymring.

Se også

LEGO til billige penge

Julen nærmer sig, og en af de ting der altid står på børnenes ønskelister, det …